• HUMANITARNI KONCERT: Za osmeh koji ima, a nema cenu (FOTO)

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Kulturnom centru Pančeva sinoć je  održan Humanitarni koncert za prikupljanje novčanih sredstava za operaciju Jelene Zorić (26). Na koncertu pod nazivom “Za osmeh koji ima, a nema cenu“ publika je imala prilike da vidi članove  KUD-a “Abrašević”, KUD-a „Stanko Paunović“, učenike Baletske škole „Dimitrije Parlić“ kao i Tamburaški orkestar „Neven“ Muzičke škole Jovan Bandur iz Pančeva.

    Jeleni su 2016 godine lekari nakon obavljenih neophodnih analiza i rezultata magnetne rezonance otkrili da je Jelenino telo napao tumor, i to na mozgu. Do sada je Jelena imala tri operacije i 33 zračenja. Jelenu čeka još jedna operacija, veliki broj hemoterapija i rehabilitacija.

    Kako bi ova hrabra devojka, pobedila opaku bolest, neophodna joj je pomoć sugrađana kako bi se prikupilo još 40.000 eura.

    Kako je bilo na koncertu, možete videti na našim fotografijama.

     

     

     

     

    Ostatak fotografija pogledajte u našoj foto galeriji.

     

    U Kulturnom centru Pančeva sinoć je  održan Humanitarni koncert za prikupljanje novčanih sredstava za operaciju Jelene Zorić (26). 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vajari iz Pančeva u Galeriji Doma omladine u Beogradu

    Vajari sa Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu iz Pančeva, studenti treće i četvrte godine, predstavljaju svoje radove. I to na 52. Izložbi crteža i skulptura malog formata u galeriji Doma […]