• Izložba radova sa Likovne kolonije „Deliblatski pesak“ i u Kačarevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Domu kulture „Bratsvo-jedinstvo“ u Kačarevu u ponedeljak, 30. septembra, biće otvorena izložba slika nastalih na 52. Likovnoj koloniji „Deliblatski pesak“. Otvaranje izložbe je u 19 sati, a izložba će biti dostupna posetiocima do 30. septembra.

    – Nakon uspešnog realizovane izložbe slika 52. likovne kolonije „Deliblatski pesak“ u Narodnom muzeju Pančeva, koja je i te kako bila posećana, kako na otvaranju, tako i narednim danima njenog trajanja odlučili smo se izložbu iz muzeja, „preselimo“ u Dom kulture „Bratstvo-jedinstvo“ u Kačarevu.  Ovom prilikom želim da istaknem da se Kulturno-prosvetna zajednica zalaže za život kulture i u manjim sredinama. Zato ćemo se truditi i nastojati da realizujemo svoje programe za sve konzumente kulture, kako za one sa međunarodne scene, tako i za one sa manjim skromnijim izlagačkim kapacitetima. Cilj nam je da približimo kulturu i umetnost mladim ljudima, kojima velelepni muzeji i galerije nisu dostupni, rekao nam je Borislav Vranješ, predsednik Kulturno prosvetne zajednice Pančeva.

     

    U Domu kulture „Bratsvo-jedinstvo“ u Kačarevu u ponedeljak, 30. septembra, biće otvorena izložba slika nastalih na 52. Likovnoj koloniji „Deliblatski pesak“. Otvaranje izložbe je u 19 sati, a izložba će biti dostupna posetiocima do 30. septembra.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura