• Javna rasprava u Gradskoj biblioteci Pančevo

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U ponedeljak, 7. septembra 2015. godine, u 11 časova, u Gradskoj biblioteci Pančevo održaće se rasprava na temu: „Nabavna politika biblioteka i sprovođenje otkupa publikacija za biblioteke Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije“, koju organizuju redakcija naučnog časopisa za teoriju i praksu bibliotekarstva „Čitalište“, i Udruženje profesionalnih izdavača Srbije.

    Za okruglim stolom naći će se predstavnici Ministarstva kulture i informisanja, Komisije za otkup publikacija, Narodne biblioteke Srbije, Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, bibliotekara, izdavača, lokalne javne uprave, kao i novinari kulturnih rubrika medijskih kuća u Srbiji.

    Neposredan povod za susret stručnjaka i praktičara u ovoj oblasti je nedavno završeni otkup publikacija za biblioteke Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i reakcije bibliotekara, autora i izdavača koji imaju primedbe na proceduru, ishod rada Komisije za izbor izdanja ili kvalitet odabranih knjiga u pojedinim bibliotekama.

    Dnevni red, program i imena učesnika i više informacija pronađite na www.citaliste.com.

     

    U ponedeljak, 7. septembra 2015. godine, u 11 časova, u Gradskoj biblioteci Pančevo održaće se rasprava na temu: „Nabavna politika biblioteka i sprovođenje otkupa publikacija za biblioteke Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije“, koju organizuju redakcija naučnog časopisa za teoriju i praksu bibliotekarstva „Čitalište“, i Udruženje profesionalnih izdavača Srbije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vek pančevačke biblioteke

    Jubilarna godina biće godina modernizacije, kako bi se još veći broj sugrađana animirao da koristi pogodnosti čitaonice sa 110 mesta, knjiškog fonda od oko 200.000 knjiga i preko 50 serijskih […]