• Koncert Van Goga 7. marta u Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U sredu, 7. marta, sa početkom u 20 sati, u Dvorani Kulturnog centra Pančeva, održaće se akustični koncert sastava Van Gogh. Publika će moći da u intimnoj atmosferi i uz posebnu scenografiju, koja se brižljivo priprema za koncert, čuje i vidi bend u akustičnom izdanju, i upozna drugačiji temperament članova sastava, u odnosu na onaj koji neguju na uobičajenim koncertnim nastupima.

     

    Povodom koncerta u Pančevu, Đule iz sastava Van Gogh je izjavio:

    – Kavaljeri, ljubav se neguje, a ne meri! Poštujmo žene tokom cele godine, a ne samo 8. marta. Ne prija mi taj licemerni odnos prema naglašenim datumima kao što su 14. februar (Dan zaljubljenih) i 8. mart.

     

    Takođe, iz sastava poručuju da im je posebna želja da ovim koncertom i poklon CD-om koji se dobija za dve kupljene karte, u vremenu kada retko ko nešto poklanja, obraduju čula ljudi i vrate ih aktivnom slušanju muzike.

     

    Novi akustični stil poznatog rok sastava veoma se dopao publici na njihovom rođendanskom koncertu, održanom u Beogradu krajem novembra 2016, kada su proslavili 30 godina rada. Potpuno drugačiji pristup akustičnim izvođenjima, stare pesme koje su dobile novi izraz a zadržale jaku emociju, naišli su na oduševljenje fanova. Čak i oni koji koji obožavaju vangogovski tvrđi zvuk “pali” su na senzualnu akustiku.

     

    Na koncertu u Pančevu bend je pripremio posebnu set-listu, drugačiju od one koju sviraju po turnejama, a odsviraće i neke od pesama koje dugo nisu izvodili.

    – Izazovni su nam akustični koncerti, posebno zbog direktnog kontakta sa ljudima i neposrednog odnosa sa našom publikom. Mi smo i počeli kao bend da sviramo u malim, klupskim prostorima, i ovakvi koncerti nas podsećaju na ta vremena, rekao je Đule.

     

     

     

    Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra Pančeva, a zbog ograničenog kapaciteta sale, u prodaju su simbolično za „sve one koji su u ljubavi“ puštene set „karte za dvoje“ u limitiranom broju po ceni od 1800 dinara. Takođe, dostupne su i pojedinačne ulaznice po ceni od 1100 rsd. Uz svaku „set“ i pojedinačnu ulaznicu, akustični poklon cd grupe Van Gogh „Ako stanemo, gubimo sve“.

    Publika će moći da u intimnoj atmosferi i uz posebnu scenografiju, koja se brižljivo priprema za koncert, čuje i vidi bend u akustičnom izdanju, i upozna drugačiji temperament članova sastava, u odnosu na onaj koji neguju na uobičajenim koncertnim nastupima.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vek pančevačke biblioteke

    Jubilarna godina biće godina modernizacije, kako bi se još veći broj sugrađana animirao da koristi pogodnosti čitaonice sa 110 mesta, knjiškog fonda od oko 200.000 knjiga i preko 50 serijskih […]