Plakati za PAFF
Kultura

KONKURS: Napravite plakat za Pančevo film festival 2019. Nagrada je novčana!

Izvor: 
013info Pet, 08/11/2019 - 14:36

U prvih pet godina Pančevo Film Festivala kreativno rešenje plakata bilo je povereno afirmisanim umetnicima i umetnicama - Vuku Palibrku, Aleksandru Zografu, Borisu Staniću, Igoru Hofbaueru, Anni Ehrlemark. Ove godine, tim festivala odlučio je da otvori javni poziv za sve zainteresovane autore i autorke koji žele da njihov rad na ovaj način obeleži šesto izdanje PAFF-a!
 
6. Pančevo Film Festival će se ove godine održati od 4. do 8. decembra u Pančevu.
 
Smernice: Prilikom izrade plakata možete se koristiti bilo kojom tehnikom. Tematski nije ograničeno, a za inspiraciju možete pogledati prethodnih 5 PAFF plakata. Informacije koje plakat treba da sadrži su ime festivala i datum održavanja.
 
Upotreba: Najbolji rad će biti zvanični plakat 6. PAFF-a, naslovna strana festivalskog kataloga i svih promotivnih materijala festivala (plakat, satnice, bilbord).  
 
 
Uslovi i način prijave: Svi mogu da učestvuju na konkursu. Ohrabrujemo mlade autore i autorke iz Srbije. Na konkurs možete poslati više radova, koji do sada nisu korišćeni u druge svrhe. Format plakata B2, treba da sadrži naziv i datum. Pobednički rad ostaje vlasništvo Pančevačkog Filmskog Festivala i može biti upotrebljen u bilo kom obliku.
 
 
Prijavu poslati na [email protected] sa naznakom KONKURS ZA PLAKAT - Ime Prezime. Naziv datoteke u formi – ime_prezime.pdf
 
Autor/ka najboljeg rada dobija i 10.000 RSD, a najboljih 10 radova biće predstavljeno na izložbi.
 
Konkurs je otvoren do ponedeljka 18. novembra, 23:59. Naknadno pristigli radovi neće biti razmatrani.
Odabrani autori/ke biće obavešteni do 20. novembra.
 
Za sva dodatnna pitanja možete pisati na [email protected]MarketingNajnovije vesti