Sindrom na Moonwalk festivalu
Kultura

MLADI PANČEVCI USPELI: Sindrom će svirati na Rokerijadi!

Pančevo, Sre, 01/08/2018 - 21:43
Aleksandar Stojković


Mladi pančevački bend „Sindrom" sviraće na Rokerijadi u Petrovcu na Mlavi 31, avgusta od 20 sati. Oni su pomoću vaših glasova uspeli da obezbede sebi nastup na ovom festivalu.

- Želimo da se zahvalimo svim ljudima koji su glasali za nas, posebno sugrađanima. Osim toga, hvala svima na strpljenju i toleranciji, pre svega što ovo nije prvi put da ih pozivamo da daju glas za nas i nije prvi put da pobeđujemo. Samim tim se očekuje od nas da opravdamo poverenje svih ljudi koji nas podržavaju, pa bi tako da najavimo da veoma uskoro izbacujemo prvi singl i spot sa našeg debitanskog albuma koji će nositi naziv ,,Navodna ljubav'' , rekao je za 013info, Miomir Mikri Adamović, lider „Sindroma".

Pančevački punkrock/powerpop bend Sindrom nastao je početkom 2016. godine. Čine ga Miomir Mikri Adamović (vokal i ritam gitara), Mihailo Mićko Đorđević (solo gitara i prateći vokal), Luka Jimmy Dodočić (bas gitara i prateći vokal) i pripadnica lepšeg pola Jelena Coje Vajović (bubnjevi). Zajedno sviraju oko 3 godine u različitim sastavima, a Sindrom su oformili kako bi autorskom muzikom iskazali bunt prema lošim stvarima koje okružuju društvo i ukazali na probleme mladih ljudi, ali u vidu optimizma i motivacije. Na taj način, svojom muzikom u velikoj meri ističu ljubav prema životu, muzici i druženju, u želji da publici prenesu snagu i optimizam i stvore im osmeh na licu. Najveći dosadašnji nastupi Sindroma su učešće na Bunt rok festivalu na RTS-u (polufinale i finale) i nastup na glavnoj bini na jubilarnom 15. beogradskom Beer Fest-u 2017.

 
MarketingNajnovije vesti