Kultura

NAGRADNI FOTO KONKURS: „Moj život na dva točka"

Pančevo, Pet, 16/06/2017 - 07:55
Aleksandar Stojković

U okviru projekta OMOCIKL – biciklistička info tačka u Omoljici, Udruženje građana Suncokret u saradnji sa Trag fondacijom organizuje nagradni foto konkurs na temu “Moj život na dva točka”.

„Zabeležite svoj najkreativniji, najzanimljiviji i najbezbedniji trenutak sa svojim biciklom i pokažite kako izgleda Vaš život na dva točka!", stoji u saopštenju ovog Udruženja.

Fotografije možete poslati na adresu [email protected] sa kontakt podacima: ime i prezime, mesto stanovanja, kontakt telefon i model fotoaparata/telefona kojim je načinjena fotografija. Možete poslati samo jednu fotografiju, što boljeg kvaliteta i to najkasnije do 01. avgusta 2017. godine.

Pobedničku fotografiju bira stručan žiri koji ocenjuje ideju, sadržaj i kvalitet fotografije, ali će takođe postojati i pobednička fotografija na osnovu najvećeg broja lajkova na našoj fejsbuk stranici https://www.facebook.com/SuncokretOmoljica/ .

Nagrade za pobedničke fotografije su kilometar sat (prema glasovima stručnog žirija) i bezbedni biciklistički paket (prema lajkovima na fejsbuk stranici).

 

Konkurs je otvoren za sve ljubitelje biciklizma iz cele Srbije.

 Marketing

Najnovije vesti