• Niški „Kerber“ na ovogodišnjem Ex Yu rock festu u Starčevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Deseti Ex YU rock fest održaće se na Trgu Neolita u Starčevu 11. i 12. avgusta, a zvezda ovogodišnjeg praznika rokenrola biće niška grupa „Kerber”. Obe večeri koncerti počinju u 21 sat.

    Prvi dan, 11. avgust, biće posvećen pedesetoj godišnjici rokenrola u Starčevu, pa ćemo imati priliku da slušamo čitavu plejadu bendova iz ovog mesta, nakon kojih će nastupiti beogradski Tunel, čiji je lider Vlada Janković Džet, koji je uvek u Starčevu rado viđen gost.

    Drugo veče Ex Yu rock festa otvoriće pančevački „Rezervni plan”. Nakon njih, nastupiće bend „Vesele osamdesete” –  kragujevčani koji će svirati hitove osamdesetih godina sa prostora bivše Jugoslavije, a poslednji koncert je rezervisan za legendarnu nišku grupu „Kerber”.

    Od Gorana Šepe Galeta, pevača Kerbera, čuli smo da je bend maksimalno usviran i u punoj koncertnoj aktivnosti, te će posetioci starčevačkog festivala imati priliku da uživaju u vrhunskom muziciranju.

    Ulaz na sve koncerte je besplatan, a Petar Andrejić, koji je godinama u organizaciji Ex Yu rock festa, kaže da će se organizatori potruditi da se uvedu i vanredni polasci autobusa za Pančevo, s obzirom na to da će verovatno koncerti trajati i do 1 po ponoći.

     

    Deseti Ex YU rock fest održaće se na Trgu Neolita u Starčevu 11. I 12. avgusta, a zvezda ovogodišnjeg praznika rokenrola biće niška grupa „Kerber”. Obe večeri koncerti počinju u 21 sat.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vajari iz Pančeva u Galeriji Doma omladine u Beogradu

    Vajari sa Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu iz Pančeva, studenti treće i četvrte godine, predstavljaju svoje radove. I to na 52. Izložbi crteža i skulptura malog formata u galeriji Doma […]