• Otvoren konkurs za Play@EXIT

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    EXIT festival i Studentski kulturni centar Novi Sad i ove godine pozivaju mlade muzičare da se prijave na konkurs Play@EXIT i zasluže priliku da nastupe na najboljem evropskom festivalu.

    Svi zainteresovani muzičari, disk džokeji i bendovi se mogu prijaviti tako što će otvoriti svoj profil i postaviti najmanje dve pesme ili DJ miksa na SoundCloud koje će dodati svojoj prijavi na sajtu www.exitmusic.rs, uz biografiju, fotografije i naznačen muzički žanr do 11.maja 2016. godine. 

    Prošle godine je od 411 prijavljenih izvođača odabrano 43, a ove godine će EXIT festival ugostiti 30 sastava i umetnika iz celog sveta, koji će uglavnom nastupiti na Future Shock bini, ali i na binama Fusion, Explosive, No sleep Novi Sad, Urban Bug i Gaia eXperiment Trance Stage.

    Prema rečima direktora EXIT festivala, Dušana Kovačevića, učešće na Play@EXIT muzičkoj platformi je veoma važno i korisno mladim izvođačima, jer dobijaju priliku da se predstave kako publici, tako i medijima i muzičkim menadžerima iz celog sveta.

    Članovi žirija su  i ove godine muzička novinarka RTS-a i autorka emisije „Bunt“ Branka Glavonjić, muzički urednik MTV Adria i osnivač izdavačke kuće „Lampshade Media“ Nikola Jovanović, suosnivač „Koncerta godine“ i muzički urednik Radija Novi Sad, Obrad Boba Škrbić, muzički novinar RTV-a i emisije „Gruvanje“ Dušan Majkić i programski urednik Studentskog kulturnog centra Novi Sad, Igor „Zgro“ Todorović, kao i novinari O radija, Alma Kovčić i Daško Milinović, kao i glavni urednik Nocturne magazina, Marko Ristić, dok će svoj glas za najbolje dati i predstavnici programske produkcije EXIT Festivala, Konstantin Polzović i Milan Rakić. Pravo glasa će imati i publika, koja će svojim lajkovima na Facebooku, Twitteru i SoundCloudu moći da podrži omiljene umetnike i tako im pomoći da dobiju veću šansu da nastupe na EXIT festivalu.

     

    EXIT festival i Studentski kulturni centar Novi Sad i ove godine pozivaju mlade muzičare da se prijave na konkurs Play@EXIT i zasluže priliku da nastupe na najboljem evropskom festivalu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vajari iz Pančeva u Galeriji Doma omladine u Beogradu

    Vajari sa Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu iz Pančeva, studenti treće i četvrte godine, predstavljaju svoje radove. I to na 52. Izložbi crteža i skulptura malog formata u galeriji Doma […]