EXIT 2016.

Ovo je novi hit Dejvida Gete koji ćete slušati tokom celog Evropskog prvenstva

Izvor: 
EXIT fest Sub, 21/05/2016 - 14:15

Najveći hitmejker i producent današnjice, i ovogodišnja zvezda EXIT festivala, Dejvid Geta, mesec dana pre početka Evropskog prvenstva u fudbalu, objavio je zvaničnu himnu ovog takmičenja - „This One’s For You“. Jedan od najvećih superstar DJ-eva današnjice udružio je snage sa mladom švedskom pevačicom Zarom Larson, ali i sa milion fanova širom sveta čiji se glasovi takođe čuju u pesmi. Kampanja snimanja ove himne trajala je nekoliko meseci i preko milion ljubitelja fudbala je snimilo svoj glas, čime će „This One’s For You“ ući u Ginisovu knjigu rekorda kao pesma sa najviše vokala u istoriji!

Geta i Larson će pesmu uživo izvesti na ceremoniji otvaranja Prvenstva koje počinje 10. juna u njegovoj rodnoj Francuskoj. Uz to, njih dvoje će održati i besplatan koncert pod Ajfelovim tornjem 9. juna u Parizu.

https://www.youtube.com/watch?v=DNDz0RfAR2E

„This One’s For You“, himna Euro 2016. puštaće se na početku i kraju svake utakmice i na stadionima i u TV prenosima, a deo pesme u čijem snimanju su učestvovali navijači biće emitovan svaki put kad neko postigne gol.

DAVID GUETTA to headline EXIT Festival 2016: https://youtu.be/_SD58PY0PN8
 

Dejvid Geta je jedan od najpoznatijih i najuspešnijih francuskih muzičara, pa i ne čudi što je baš on izabran za autora zvanične himne prvenstva koje se održava u ovoj zemlji. Čuvenog Getu ovog leta moći će uživo da čuje i domaća publika na Exit festivalu u petak, 8. jula.Marketing

Najnovije vesti