• Ovo je novi hit Dejvida Gete koji ćete slušati tokom celog Evropskog prvenstva

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Najveći hitmejker i producent današnjice, i ovogodišnja zvezda EXIT festivala, Dejvid Geta, mesec dana pre početka Evropskog prvenstva u fudbalu, objavio je zvaničnu himnu ovog takmičenja – „This One’s For You“. Jedan od najvećih superstar DJ-eva današnjice udružio je snage sa mladom švedskom pevačicom Zarom Larson, ali i sa milion fanova širom sveta čiji se glasovi takođe čuju u pesmi. Kampanja snimanja ove himne trajala je nekoliko meseci i preko milion ljubitelja fudbala je snimilo svoj glas, čime će „This One’s For You“ ući u Ginisovu knjigu rekorda kao pesma sa najviše vokala u istoriji!

    Geta i Larson će pesmu uživo izvesti na ceremoniji otvaranja Prvenstva koje počinje 10. juna u njegovoj rodnoj Francuskoj. Uz to, njih dvoje će održati i besplatan koncert pod Ajfelovim tornjem 9. juna u Parizu.

    https://www.youtube.com/watch?v=DNDz0RfAR2E

    „This One’s For You“, himna Euro 2016. puštaće se na početku i kraju svake utakmice i na stadionima i u TV prenosima, a deo pesme u čijem snimanju su učestvovali navijači biće emitovan svaki put kad neko postigne gol.

    DAVID GUETTA to headline EXIT Festival 2016: https://youtu.be/_SD58PY0PN8
     

    Dejvid Geta je jedan od najpoznatijih i najuspešnijih francuskih muzičara, pa i ne čudi što je baš on izabran za autora zvanične himne prvenstva koje se održava u ovoj zemlji. Čuvenog Getu ovog leta moći će uživo da čuje i domaća publika na Exit festivalu u petak, 8. jula.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vek pančevačke biblioteke

    Jubilarna godina biće godina modernizacije, kako bi se još veći broj sugrađana animirao da koristi pogodnosti čitaonice sa 110 mesta, knjiškog fonda od oko 200.000 knjiga i preko 50 serijskih […]