bend
Kultura

Pančevački bend Raskid 13 predgrupa Hladnom Pivu na koncertu u Beogradu

Pančevo, Pon, 22/02/2016 - 22:56
Mirjana Marić Veličković

Jedan od najpopularnijih pank bendova u regionu Hladno Pivo u petak 26. februara nastupiće u Hali Sportova na Novom Beogradu, gde će posle četiri godine održati veliki koncert u okviru turneje Dani zatvorenih vrata.

Poznato je da su članovi benda Hladno Pivo oduvek pomagali neafirmisanim, mladim bendovima, a ovog puta su odlučili da svoju podršku daju pančevačkom pank bendu Raskid 13 i beogradskom rock bendu Pop Star. Sastav Raskid 13 postoji tek godinu dana, ali ga čine iskusni muzičari koji su već poznati domaćoj muzičkoj sceni. Njihova muzika predstavlja novi, energični i šaljivi pristup panku. 

„S obzirom da postojimo tek nešto više godinu dana, ovo je pravi pokazatelj koliko smo uradili za to kratko vreme. Bili smo vredni, ali smo se sve vreme jako dobro zabavljali dok smo podizali bend. Posebna nam je čast što nas je bend Hladno Pivo lično odabrao da otvorimo ovaj zaista veliki koncert. Ovo je za sada najveće dostignuće benda Raskid 13 što se tiče live nastupa”, rekao je Slobodan Boba Bugarin, bubnjar benda Raskid 13. Marketing

Najnovije vesti