Freedom 2019
Kultura

PANČEVO: Dobra muzika i još ponešto na ovogodišnjem FreeDom Art festivalu

Pančevo, Čet, 29/08/2019 - 10:33
Ivana VlajovicOd danas, 29, pa do 31. avgusta u Domu omladine Pančevo biće održan FreeDom Art festival 2019, tokom kojeg će pančevačka publika moći da uživa u nastupima brojnih bendova, ali i drugim sadržajima.

Festival počinje danas u 17 časova promocijom škole crtanja Doma omladine u Pančevu, koja je svojim delovanjem, u velikoj meri oblikovala likovnu scenu našeg grada, a u 20 sati pod nazivom „Radovi na papiru“ biće otvorena izložba članova Udruženja likovnih umetnika Pančeva. Večernji časovi rezervisani su za muzički program, pa će tako danas od 21 sat nastupati beogradski bendovi „The Filters“, „Sink“ i „Random“, kao i četvoročlani sastav „Cardinal Point“ iz Vranja.

U petak, 30. avgusta od 22 sata, pančevačkoj publici predstaviće se berlinska grupa „Phase X“, nakon čega se očekuje nastup benda „Deca loših muzičara“, dok će narednog dana, 31. avgusta, po istoj satnici nastupati bendovi „Rampa“ i „Irie FM“.

Tokom tri dana tajanja Festivala, street art umetnik PRVNZ, iz Berlina, sa svojom ekipom crtaće mural u Domu omladine Pančevo.
MarketingNajnovije vesti