• PANČEVO: Otvoren četvrti PAFF

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U prepunoj dvorani Kulturnog ceentra Pančeva, sinoć je svečano otvoren četvrti Pančevo film festival. Na otvaranju su se poštovaocima filmske umetnosti obratili Stefan Ivančić, selektor filmskog programa i umetnički direktor festivala, Ognjen Glavonić direktor i selektor festivala, Nemanja Rotar, član Gradskog veća Pančeva zadužen za kulturu i Hana Jurišić, rediteljka, koja je i proglasila festival otvorenim. Nakon svečanosti, publika je imala priliku da u istoj dvorani pogleda film „Ne gledaj mi u pijat“, koji je režirala upravo Hana Jušić.

    Posle projekcije filma, na platou KCP-a, održan je koncert „Nežnog Dalibora“:

    Program Pančevo film festivala održavaće se na više lokacija u gradu: u Kulturnom centru Pančeva, dvorani Apolo, Svetosavskom (Studentskom) domu i u Štab pogonu.

    Program PAFF-a možete pogledati na zvaničnom sajtu festivala.

     

     

    U prepunoj dvorani Kulturnog ceentra Pančeva, sinoć je svečano otvoren četvrti Pančevo film festival. Na otvaranju su se poštovaocima filmske umetnosti obratili Stefan Ivančić, selektor filmskog programa i umetnički direktor festivala, Ognjen Glavonić direktor i selektor festivala, Nemanja Rotar, član Gradskog veća Pančeva zadužen za kulturu i Hana Jurišić, rediteljka, koja je i proglasila festival otvorenim.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]