• PANČEVO: Promovisana pesma „Vino iz Dolova” u Gradskoj upravi

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Promocija video spota za pesmu „Vino iz Dolova“ održana je u sredu, 6. Oktobra, u maloj sali Gradske uprave grada Pančeva.

    Ovaj materijal sniman je Dolovu, a od početka septembra nalazi se na Jutjubu i ovo je bila prilika da se umetnička ekipa koja je radila na realizaciiji pesme i spota uživo predstavi u Pančevu.

    Zoran Sve Jovanović, koji je komponovao muziku na tekst, na početku promocije uživo je izveo pomenutu pesmu, u čemu mu je pomogao Ilija Grande, muzičar opere Narodnog pozorišta u Beogradu.

    Dragica Užareva, tekstopisac, pričala je o svojim povodima za nastanak pesme, a Zorica Mladenović, režiser video spota, govorila je o procesu nastanka scenarija i video materijala za spot.

    Zoran Sve Jovanović, koji je inače frontmen muzičke grupe „Slobodni strugari“, na kraju promocije se obratio skupu, govorio o planovima za budućnost i, pored „Vina iz Dolova”, izveo još dve muzičke numere – „Teodora“  i  pesmu „Prolećni behari“ , koja je  u montaži i takođe je snimana u Dolovu.

    Ovo troje umetnika, tokom svog predstavljanja, iskazalo je zahvalnost Gradu Pančevu koji je pomogao realizaciju ovog video spota putem Javnog konkursa za su/finansiranje projekata u oblasti kulture za 2021. godinu.

     

    Promocija video spota za pesmu „Vino iz Dolova“ održana je u sredu, 6. Oktobra, u maloj sali Gradske uprave grada Pančeva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]