Foto: KUD Stanko Paunović
Kultura

PANČEVO: U ponedeljak humanitarni koncert – KUD Stanko Paunović nastupa za Zorana Ćirkovića

Pančevo, Ned, 20/10/2019 - 06:27
Vladimir ĐokovićKUD Stanko Paunović održache  u ponedeljak, 21. oktobra  u dvorani Kulturnog centra Pančevo, od 19 sati humanitarni concert za rafinerca i Pančevca Zorana Ćirkovića. Ulaznice za ovaj koncert  se preuzimaju u prostorijama Sindikata Rafinerije nafte Pančevo od četvrtka.

Kako bi Zoran živeo normalno potrebno je da nastavi sa terapijama u južnokorejskoj klinici, koja jedina u svetu ima iskustva u tretmanu Distoni sindroma, navodi se u informaiji sindikata RNP koji  je pre dva meseca pokrenuo akciju za prikupljanje potrebnih novčanih sredstava.

Do sada je prikupljeno oko  1.5 miliona dinara, objavio je Sindikat a zahvaljujući ovim sredstvima, Zoran je otišao u Južnu Koreju kako bi nastavio sa terapijama.

Procenjeni troškovi terapija koje su potrebne Zoranu su oko 50.000 evra, zbog čega se nastavlja sa humanitarnim aktivnostima.

“ Pozivaju se sve kolege iz Rafinerije nafte Pančevo, kao i svi ljudi dobre volje da dođu na koncert kako bismo zajedno pomogli Zoranu da pobedi bolest, i da pritom uživaju u dobrom kulturno-umetnčkom programu i prijatnoj atmosferi”, pozvao je sindikat RNP.

 
MarketingNajnovije vesti