• PANČEVO: Veče poezije održano u Coffee Shop-u

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Prvo Veče poezije u organizaciji Omladinske redakcije 013info održano je u nedelju u Coffee Shop-u.

    Prvi stihovi začuli su se oko 19 časova, a recitatori su pažnju publike držali od prvog do poslednjeg trenutka. Zvuci gitare i jedva primetno prigušena svetla doprinela su romantičnoj atmosferi koja prisutne nije ostavila ravnodušnima.

    Mladim pančevačkim pesnikinjama i pesnicima Mini Kovačević, Sari Mađar, Nataliji Mitić, Milici Pejatović, Marineli Boljancu, Mihailu Kljajeviću i Iliji Tepšiću podršku je pružio veliki broj prijatelja i sam prostor kafića, koji je bio potpuno ispunjen, odisao je pozitivnom energijom.

    Dela, čije reči su prisutni pažljivo upijali, govorili su Teodora Gnjidić i Aleksandar Gerasimovski, a sa njihovim glasovima preplitali su se tonovi gitare Zorana Ilića i Tijane Jovičić.

    Voditelj programa, Relja Jarkovački, ovoj večeri je pružio dinamiku, a samim učesnicima je pomogao da se oslobode treme i da sebe i svoja dela predstave u najboljem svetlu.

    Poezija, muzika, omladina i oni koji će to uvek ostati bez obzira na godine, prijateljstvo i ljubav – čini se da je sve što je potrebno bilo tu, na svom mestu.

    Omladinska redakcija 013info je na samom kraju pozvala prisutnu publiku da se pridruži i učestvuje na nekim od narednih večeri kako bi ohrabrila još mladih ljudi koji rečima umeju da stvore umetnost i zarobe trenutak u večnosti.

     

    Prvo Veče poezije u organizaciji Omladinske redakcije 013info održano je u nedelju u Coffee Shop-u.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vek pančevačke biblioteke

    Jubilarna godina biće godina modernizacije, kako bi se još veći broj sugrađana animirao da koristi pogodnosti čitaonice sa 110 mesta, knjiškog fonda od oko 200.000 knjiga i preko 50 serijskih […]