• „Pančevox žur u Štab Pogonu“ – promocija nove sezone podkasta

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U utorak 25. januara od 19 časova u Štab Pogonu, nakon malo duže letnje pauze, Pančevox, omladinski podkast o aktivizmu i kulturi u Pančevu, organizuje promociju nove sezone podkasta.

    Tokom samog događaja muziku će puštati pančevački DJ Nikola Vuković, čiji će set biti sniman, a potom i dostupan na Mixcloud profilu podkasta. U novoj sezoni pored razgovornog programa, Pančevox će imati mnogobrojne muzičke specijale koji imaju za cilj upravo promociju pančevačkih mladih DJ-eva i muzičara.

    Osim što će posetioci imati prilike da kažu svoje utiske o podkastu i daju predloge budućih gostiju, biće organizovana i tombola sa ciljem promocije pančevačkih umetnika i malih proizvođača. Učesnici tombole imaće prilike da dobiju najrazličitije korisne, umetničke i jestive produkte pančevačkih umetnika, proizvođača i kreativaca.

    Ulaz je slobodan i biće dozvoljen samo uz kovid propusnice.

    U utorak 25. januara od 19 časova u Štab Pogonu, nakon malo duže letnje pauze, Pančevox, omladinski podkast o aktivizmu i kulturi u Pančevu, organizuje promociju nove sezone podkasta.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vek pančevačke biblioteke

    Jubilarna godina biće godina modernizacije, kako bi se još veći broj sugrađana animirao da koristi pogodnosti čitaonice sa 110 mesta, knjiškog fonda od oko 200.000 knjiga i preko 50 serijskih […]