• Popularni pančevački dvojac Buč Kesidi najavljuju veliki koncert na Tašmajdanu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Popularni pančevački dvojac Buč Kesidi najavljuju svoj najveći beogradski koncert u dosadašnjoj karijeri i to 3. juna na beogradskom stadionu Tašmajdan.

    Prodaja ograničenog broja ulaznica po promotivnim cenama od 1200 dinara za tribine, 1400 za parter i 1800 dinara za fan pit počinje u četvrtak, 19. januara preko sajta i aplikacije https://efinity.rs i na eFinity prodajnim mestima u Štark Areni, TC Ušće i TC Rajićeva.

    „Skoro dve godine nismo svirali u Beogradu sa idejom da osvojimo Tašmajdan i da napravimo najveći Buč Kesidi koncert do sada u Beogradu. Tašmajdan je kultno mesto i fantastična lokacija za koncert na otvorenom, u srcu grada, jedno od mesta na kojem smo kao klinci sanjali da nastupamo i zato jedva čekamo da vidite šta smo vam sve pripremili”, navode Zoran i Luka.

    Koncerti najavljuju treći studijski album benda koji će biti objavljen ove godine, a koji najavljuje singl „Curimo po asfaltu”. Sledeći singl koji nas očekuje biće rokenrol hit pod nazivom „Skupi snagu” i biće objavljen u februaru.

    Buč Kesidi je bez sumnje najznačajnije regionalno muzičko ime u zadnjih nekoliko godina. Novi album dolazi nakon velikog uspeha albuma „Euforija” i istoimene turneje s kojom su obišli sve zemlje bivše Jugoslavije, proizveli ogroman hajp u regiji i rasprodali rekordnih pet koncerata u Zagrebu. Album je uvršten na liste najboljih izdanja te godine, doneo im je nominaciju za nagradu IMPALA za najbolji nezavisni evropski album, a bend je snimio i prvi koncertni film „Buč Kesidi: Euforija uživo”.

    Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal) i Luka Racić (gitara, vokal), levoruki disko pop-rok elektro boj bend duo kako sami sebe Buč Kesidi nazivaju, novim singlovima i koncertima nas uvode u još jedno poglavlje svog rada.

     

    Popularni pančevački dvojac Buč Kesidi najavljuju svoj najveći beogradski koncert u dosadašnjoj karijeri i to 3. juna na beogradskom stadionu Tašmajdan.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vek pančevačke biblioteke

    Jubilarna godina biće godina modernizacije, kako bi se još veći broj sugrađana animirao da koristi pogodnosti čitaonice sa 110 mesta, knjiškog fonda od oko 200.000 knjiga i preko 50 serijskih […]