17. Bijenale umetnosti: „SEE Art Gates: stanja stvarnosti“

Poziv za studente da volontiraju na Bijenalu uz nadoknadu

Pančevo, Sub, 10/09/2016 - 17:53
Jelena Katana

PANČEVO - Povodom održavanja 17. Bijenala umetnosti u Pančevu „SEE Art Gates: stanja stvarnosti“, organizacioni tim manifestacije poziva sve zainteresovane studente i studentkinje koji bi mogli da volontiraju na Bijenalu, odnosno dežuraju tokom trajanja izložbi. 

Izložbe će trajati u periodu od 15. septembra do 15. oktobra, svakog dana sem nedelje, od 12-20h, odnosno ukupno 27 radnih dana. Potrebni su studenti i studentkinje do 26 godina, bilo bi dobro da budu sa nekih umetničkih akademija (po mogućnosti FLU, FPU ili istorije umetnosti).

Studenti i studentkinje bi bili angažovani preko studentske zadruge i za ovaj angažman bi dobili volontersku nadoknadu u iznosu od 10.000 dinara, za sve vreme angažovanja (27 radnih dana po 8 sati dnevno).

Ukoliko student/kinja nije u mogućnosti da se agažuje svih 8 sati dnevno, moguće je napraviti dve smene od po 4 sata dnevno, u slučaju čega bi se i volonterska nadoknada isplatila u prepolovljenom iznosu.

Zainteresovani studenti i studentkinje mogu se prijaviti najkasnije do 13. septembra 2016, slanjem mejla na [email protected]  sa naznakom Prijava za volontiranje na 17. Bijenalu umetnosti i svojim podacima (ime i prezime, godište, fakultet, kontakt telefon i mejl, napomena da li je student/kinja na raspolaganju za puno ili prepolovljeno radno vreme), a svi zainteresovani će biti kontaktirani najkasnije do 14. septembra. 

U Pančevu se u periodu od 15. septembra do 15. oktobra 2016. godine održava

17. Bijenale umetnosti, pod nazivom “SEE Art Gates: stanja stvarnosti“.

Bijenale umetnosti je internacionalna izložba kompleksnog tipa, koja svojom dugom izlagačkom tradicijom predstavlja jednu od značajnijih manifestacija u Srbiji, u kontekstu pregleda savremenih umetničkih tokova i praksi.Marketing

Najnovije vesti