• Promocija knjige „Sećam se“ Vladimira Mitrovića

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U petak, 11.maja, sa početkom u 19:00, u prostorijama Gradske biblioteke Pančevo održaće se promocija knjige „Sećam se”, autora Vladimira Mitrovića, bivšeg gimnazijalca generacije 107, večitog radoznalog dečaka i zaljubljenika u umetnost.

    Podnaslov knjige „Zakasneli scenario za film koji je već režirao život”, budućim čitaocima već na koricama daje kratak uvid u činjenicu da je ova knjiga ujedno i pokretna slika, koja je sačinjena od motiva odrastanja čitave jedne generacije u gradu Pančevu.

    Akademski slikar, Emil Sfera, upotpunio je knjigu svojim autentičnim ilustracijama, čiju će izložbu posetioci promocije moći u petak da pogledaju u biblioteci.

    Ovaj događaj će, osim promocije i prikaza ilustracija, predstaviti i izložbu fotografija Aleksandra Stojkovića, urednika fotografije portala 013info, koji je ujedno i autor fotografije na koricama knjige. 

    U petak, 11.maja, sa početkom u 19:00, u prostorijama Gradske biblioteke Pančevo održaće se promocija knjige “Sećam se”, autora Vladimira Mitrovića, bivšeg gimnazijalca generacije 107, večitog radoznalog dečaka i zaljubljenika u umetnost.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura