Foto: promo
Kultura

„Stereo banana” večeras u Domu omladine

Izvor: 
DOP Sub, 05/08/2017 - 15:21

 

Intergalaktička kaznena ekspedicija pod imenom „Stereo banana” nastupiće u subotu, 5.avgusta od 21.30, u letnjoj bašti Doma omladine Pančevo. Za dobar vajb pre i posle nastupa biće zadužen DJ RAID.

„Stereo banana” je pre dva proleca izbacila svoj prvi studijski album koji nosi naziv „Šijemo sambu”. Ovaj dvojac je u orbitu lansirao singl „Da li vi masturbirate pred grad?”. Sastav gruva već dugi niz godina, nastupali su na brojnim festivalima, kao što su „Bekstvo u prirodu”, „Dodji na Amfi”, „3D Festu”, „Countryside Jam” u Vršcu, Festivalu uličnih svirača u Novom Sadu, „Love Festu”, festivalu „Nisomnia” na niškoj tvrđavi, gde su nastupali posle grupe „Dubioza kolektiv” i ostavili snažan utisak i na članove tog sada već kultnog benda. Uspešna godina je krunisana nastupom u sarajevskoj Skenderiji, gde su na poziv „Dubioze kolektiv” imali priliku da zabavljaju više od deset hiljada ljudi. Nedavno je koncert u niškom „Feedback-u” bio rasprodat, a ispred kluba je ostalo oko 300 ljudi. Krajem prošle godine su održali koncert u klubu „Terminal 1” u Sofiji, koji je jedan od par najboljih alternativnih klubova u Bugarskoj.

Godinu dana posle prvog albuma izbacuju singl „Lako je prutu da se sokoli”, politički nekorektnu obradu kultne dečije pesmice. Juna meseca 2014. album „Šijemo sambu” je doživeo svoje zvanično digitalno izdanje. Izdavač je „Lampshade Media” iz Beograda. Pre mesec dana je izašao prvi singl sa drugog albuma, a album stiže za par meseci.

 

Ulaz je slobodan.Marketing

Najnovije vesti