• U Pančevu održano takmičenje „Mita Topalović“. Duo „Principesse“ laureat među kamernim sastavima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U subotu i nedelju, 6. i 7. marta, u Muzičkoj školi „Jovan Bandur“ održano je jedanaesto Međunarodno takmičenje „Mita Topalović“ za kamerne ansamble i solo pevače. Zbog pandemijskih mera takmičenje je održano bez prisustva publike.

    Laureat takmičenja za kamerne sastave je klavirski duo „Principesse“ iz Muzičke škole „Jovan Bandur“.

    Laureati takmičenja za solo pevanje u osnovnoj školi su u Alisa Goleš iz Muzičke škole „Kosta Manojlović“ Zemun, u kategoriji ženskih glasova je i u kategoriji muških glasova laureat je  Aleksa Antić iz Muzičke škola „Dr Vojislav Vučković“ Beograd.

    Laureat takmičenja za solo pevanje u srednjoj školi je Lara Malenić iz Srednje Muzičke škole „Josif Marinković“ Zrenjanin, u kategoriji ženskih glasova i u kategoriji muških glasova Nemanja Crnatović iz Srednje Muzičke škole „Vratislav Lisinski“ Beograd.

    U subotu i nedelju, 6. i 7. marta, u Muzičkoj školi „Jovan Bandur“ održano je jedanaesto Međunarodno takmičenje „Mita Topalović“ za kamerne ansamble i solo pevače. Zbog pandemijskih mera takmičenje je održano bez prisustva publike.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vek pančevačke biblioteke

    Jubilarna godina biće godina modernizacije, kako bi se još veći broj sugrađana animirao da koristi pogodnosti čitaonice sa 110 mesta, knjiškog fonda od oko 200.000 knjiga i preko 50 serijskih […]