• Veliki uspeh mladih pančevačkih karikaturista u Hrvatskoj

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Mali pančevački karikaturisti, članovi likovne sekcije Čarobni svet crtanja iz Pančeva, ostvarili su veliki uspeh u Hrvatskoj, na 6. Međunarodnoj izložbi karikatura – Čakovec 2021.  Drugu nagradu dobila je Anđela Petrović (14), a priznanje: Dunja Dragaš (10).
     
    Tema konkursa je bila “Biciklizam u turizmu”, a na konkurs je stiglo 107 radova, od 103 učesnika, iz 7 zemalja.
     
    “Čarobni svet crtanja” je ostvario i veliki uspeh na nedavno održanom Festivalu humora i satire “Mala žaoka”, u Kačarevu, gde su deca osvojila šest nagrada, na likovnom konkursu na temu “Moja prva ljubav”.
     
    Likovna sekcija “Čarobni svet crtanja” koju vodi istaknuti pančevački karikaturista i ilustrator Nikola Dragaš, postoji već tri godine, i deo je EC “Korak po korak 2”, u Pančevu.
     
     
     
     
     
     

     

     

     

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

     

    Mali pančevački karikaturisti, članovi likovne sekcije Čarobni svet crtanja iz Pančeva, ostvarili su veliki uspeh u Hrvatskoj, na 6. Međunarodnoj izložbi karikatura – Čakovec 2021.  Drugu nagradu dobila je Anđela Petrović (14), a priznanje: Dunja Dragaš (10)

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vek pančevačke biblioteke

    Jubilarna godina biće godina modernizacije, kako bi se još veći broj sugrađana animirao da koristi pogodnosti čitaonice sa 110 mesta, knjiškog fonda od oko 200.000 knjiga i preko 50 serijskih […]