Najpopularniji „jutjuber” i ekipa nastupali na sceni Doma omladine

Yasserstain oduševio najmlađu pančevačku publiku

Pančevo, Ned, 28/08/2016 - 11:33
Mirjana Marić


PANČEVO, 27. avgust – Ako ste prolazili pored Doma omladine juče (subota. 27. avgust) nešto pre sedam sati, mogli ste da pomisite da je Džastin Biber svratio u grad. Masa dece hrlila je ka prozoru sa kojeg su dobijali autograme članova jedne od trenutno najpopularnijih Youtube atrakcija u Srbiji, grupe Yasserstain.

Tek ulaskom u baštu Doma omladine bilo je jasno da se na sceni nalaze trenutno omiljeni likovi i pančevačkih školaraca. Milan Inić poznatiji kao „Yasserstain” rekao je da su za Pančevce pripremili sedam pesama koje si bile upotpunjene improvizovanim skečevima.

 

jutjube.jpg

 

Youtube kanal Yasserstain postoji već sedam godina, gde više od 370.000 pratilaca, uglavnom dece prati aktuelne teme i edukativni sadržaj, koji ova ekipa obrađuje na veoma interesantan način.

Iako je Milan želeo da se bavi i muzikom od kada je napravio ovaj Youtube kanal, prvu pesmu napravili su tek za Balkan Tube Fest prošle godine, od kada su počeli da se bave i ovim segmentom.

Postojećoj ekipi Milan, Petar, Singer su se tada pridružili Leni i Deks. Leni kao vokal i Deks koji piše muziku i radi instrumentale.

Naša publika su osnovna i srednja škola i postoje teme koje su njima bliske. Mi želimo da ih usmerimo kako da se ponašaju kada se nađu u tim situcijama – rekao je Milan.

On je dodao da osećaju veliku odgovornost zbog sadržaja koji izbacuju, jer ne žele da bilo koji način negativno da utiču na druge ljude, već da ih nasmeju i nečemu nauče. 
MarketingNajnovije vesti