• Zoran T. Popović govorio aforizme u Beču

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Naš sugrađanin Zoran T. Popović, jedan od najpoznatijih srpskih aforističara, nastupio je u sredu 14. juna je na Srpskim danima kulture u Beču.  Popović je nastupio u programu pod nazivom „Dobro jutro Beograde”, u kojem su evocirane uspomene na velikog srpskog pisca i satiričara Duška Radovića.

    U nastavku večeri Popović je predstavio svoj celokupni književni opus, na opšte zadovoljstvo prisutne publike, koja je njegov nastup često prekidala gromoglasnim aplauzima, tako da je celo veče bilo prožeto pozitivnom energijom. Vrhunac večeri je bio deo u kome je Popović govorio svoje aforizme za decu iz njegove knjige „Kad porastem biću veliki”, 

    Manifestacija je, u organizaciji udruženja “Fokus”iz Beča, a pod pokroviteljstvom Vlade Stbije i Eparhije Austrijsko-Švajcarske, od 5 do 18. juna održana u Palati Palffy..

     

    Naš sugrađanin Zoran T. Popović, jedan od najpoznatijih srpskih aforističara, nastupio je u sredu 14. juna je na Srpskim danima kulture u Beču.  Popović je nastupio u programu pod nazivom „Dobro jutro Beograde”, u kojem su evocirane uspomene na velikog srpskog pisca i satiričara Duška Radovića.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]