Promo
Lifestyle

Dva druga mesta za najmlađe Pančevce na Međunarodnoj olimpijadi u mentalnoj aritmetici

Izvor: 
Redakcija Lifestyle 013info Pon, 19/06/2017 - 12:40

Na Međunarodnoj olimpijadi u mentalnoj aritmetici koja je održana u Beogradu,  učenici škole „Malac Genijalac“ iz Pančeva su osvojili dva druga mesta u konkurenciji od 500 dece iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Rusije i Mađarske. Pehare su poneli kući šestogodišnjaci Nevena Aleksić i Aleksa Milošević. Za 10 minuta uradili su 99 tačnih zadataka (od ukupno 100) i time osvojili prestižne nagrade. Oboje pohadjaju školu mentalne aritmetike „Malac Genijalac“ od septembra prošle godine. 

Promo
Malac Genijalac

„Malac Genijalac“ u našem gradu trenutno uspešno završava svoju prvu školsku godinu. Kako smo uspeli da saznamo, nakon godinu dana rada večina njihovih učenika su sada vični da sabiraju i oduzimaju čak 100 brojeva u nizu za 33 sekunde.

Za one kojima je ovo nepoznato, škola mentalne aritmetike “Malac Genijalac” predstavlja poseban program edukacije namenjen zdravom razvoju dečijeg mozga. Ovaj program je jedinstven u Srbiji, a dugi niz godina je u širokoj upotrebi u više od 50 zemalja širom sveta. Posvećen je deci uzrasta od 4 do 12 godina,  zato što se u tom periodu razvija i do 95% sinapsi (neuronskih puteva) u dečjem mozgu. Edukacija se zasniva na MENAR mentalnoj aritmetici, koja predstavlja program brzog razvoja mozga i razvoja izuzetnih aritmetičkih sposobnosti.

Ako želite da i vaše dete bude geijalac, trenutno se obavlja upis u školi u Pančevu. Više informacija o njima možete naći u našem tekstu o ovoj školici, kao i na zvaničnim internet i facebook stranicama škole.

 Marketing

Najnovije vesti