Foto: Pixabay
Redakcija 013info preporučuje za četvrtu nedelju decembra

Naših 5: čitajte, slušajte, gledajte, posetite

Izvor: 
Redakcija Lifestyle 013info Uto, 20/12/2016 - 16:01

1. „Raščarani svet” Jelene Lengold 

Nova knjiga priča jedne od najznačajnijih savremenih srpskih književnica biće promovisana u Pančevu u sredu, 21. decembra u 19 časova u Galeriji Bate Mihailovića. U knjizi „Raščarani svet” pratimo prepoznatljivi pripovedački stil i jezik Jelene Lengold, koja istražuje senovite strane čovekove prirode u susretu sa izazovima modernog doba. Ovo je ujedno sjajna prilika da sa Jelenom popričate i o drugim njenim izdanjima. 

Foto: Promo
Raščarani svet

2. Koncertna promocija prvog albuma Kralja Čačka

Predvodnik nove struje kantautora na našoj muzičkoj sceni poznat pod enigmatičnim imenom Kralj Čačka, promovisaće svoj prvi album „Zemlja snova" i tek objavljenu knjigu poezije „Na margini" na koncertu u Velikoj sali Doma omladine Beograda, u četvrtak 22. decembra od 21h. Dileme nema: Kralj Čačka jeste nekrunisani vladar muzike koju je teško svrstati u neku kategoriju, a široj publici postao je poznat po singlu „Moj Avatar".

Foto: Promo
Kralj Čačka

3. Učestvujte u humanitarnoj akciji

Kraj godine je vreme praznika, period kada darujemo naše najbliže, a posebno najmlađe članove porodice. Ukoliko ste u mogućnosti, a u skladu sa svojim finansijskim stanjem, učestvujte u nekoj od humanitarnih akcija. Bilo da je reč o kupovini paketića za nezbrinutu decu, pomoć bolesnima, ugroženim migrantima ili nekom drugom, imajte na umu da je svaki dinar važan i da je vaše „malo” možda nekome „sve”. 

Budi human
Foto: ico.rs
ico.rs_.jpg

4. Domaći keks sa đumbirom

Zimske večeri prava su prilika da pozovete društvo na čaj i domaći keks sa đumbirom. Na internetu možete naći mnogo zanimljivih recepata, a članice naše redakcije isprobale su sjajan predlog iz Minjine kuhinjice.

Foto: Pixabay
Keks sa đumbirom

5. Vežbajte jogu

Prve asocijacije na reč joga su uglavnom mir, jedinstvo, pravilno disanje i slično. Joga je mnogo više od toga, njena prava veličina je u tome što predstavlja ideju, filozofiju i način života. Ona je drevna nauka zdravog življenja, osmišljena da bude uklopljena u svakodnevni život. Potiče iz drevne Indije i sam cilj joge je jedinstvo tela, srca i uma, tj. harmonija fizičkih radnji, emocija i misli. Razvijala se i evoluirala hiljadama godina i predstavlja skup najviših znanja iz celog sveta pretočen u nauku o ljudskom biću. Odličan način da u novu 2017. godinu uđete opušteni, u harmoniji sa sobom i okolinom.

Foto: Pixabay
Joga

 Marketing

Najnovije vesti