• Vežbe za savšeno telo: Total body workout u Pančevu!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Uglavnom se pred leto i odlazak na plažu setimo da je trebalo redovno ići u fitnes klub ili teretanu, iako nam je svima poznato da je za dobre i proverene rezultate neophodno da na vreme planiramo promene u načinu života. Kod redovnog vežbanja najvažnije je da odaberete fitnes program koji vam najviše odgovara, kao i da posebnu pažnju kod odabira obratite na kvalitet fitnes kluba i znanje i iskustvo instruktora koji će raditi sa vama.

    Ako želite brze rezultate, najbolje je da odaberete program Total body workout, koji se u Pančevu održava u Be Fit fitness klubu, i koji vodi angažovana i stručna instruktorka fitnesa, Zorica Jovanović Ranković. 

    Ovo je izuzetan program za brzo postizanje rezultata, kako za početnike tako i za napredne vežbače. Za osobe koje su u lošijoj formi postoji lakša opcija svake vežbe, tako da svako za sebe dobija onu varijantu koja je u skladu s njegovom trenutnom spremnošću i kondicijom. Oni koji su u boljoj formi koriste veće opterećenje i više rekvizita, dok početnici rade iste vežbe ali uprošćeno i s manjim opterećenjem. Već posle nekoliko uvodnih vežbanja svaki vežbač vidi napredak, a samim tim povećava se i težina treninga.

     

    Šta je TBW?

    Total body workout je sat vremena kvalitetnog treninga za celo telo koji će sa samo dva ili tri termina nedeljno sigurno dovesti do željenih rezultata. Radi se o kombinaciji kardiovežbi i vežbi snage koje će maksimalno ubrzati metabolizam, a vi ćete već posle mesec dana primetiti neverovatnu razliku! Bez obzira na prethodno iskustvo u vežbanju ili postojeću snagu, radićete vežbe za celo telo, izgraditi mišiće, povećati snagu, poboljšati motoriku, fleksibilnost i sagoreti masne naslage. 

    Total Body Workout vežba se u grupi uz aerobik muziku, što doprinosi dobroj atmosferi i motivaciji. Vežbe su prilagođene godinama i različitim fizičkim potencijalima vežbača, uz obavezne rekvizite. Svaki trening je kreativan i drugačiji od prethodnog i sledećeg.

    Trening traje 60 minuta i sastoji se od uvodne faze časa s vežbama zagrevanja, glavnog dela i završne faze – istezanja. Sam trening počinje petominutnim zagrevanjem uz vežbe iz klasičnog aerobika, a posle toga radi se više grupa mišića istovremeno.

     

    Šta sve podrazumeva ovaj vid vežbanja, koliko je važno da se fizički aktiviramo, kao i kako najjednostavnije da uključimo celo telo, možete proveriti na nekom od treninga u Be Fit fitness klubu, na adresi Svetozara Miletića 21. Čeka vas sjajan tim instruktora na čelu sa vlasnicom, Zoricom Jovanović Ranković, lep prostor i druželjubiva atmosfera. Više o satnici vežbanja možete pogledati i na njihovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    U Srbiji dom košta od 400 do 4.802.000 evra

    Subotica je već tri godine prvi grad u Vojvodini po broju prodatih kuća, gde ih je od 2021. do 2023. prodato 3.152, a cene su bile od 1.000 do 245.000 evra. […]