• Zbog čega je važno kupiti cveće u cvećari a ne na ulici?

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Međunarodni dan žena koji se slavi 8. marta poznat je i kao praznik cveća, dan kada našim voljenim ženama (bilo da su one partnerke, majke, ćerke, rođake ili koleginice) najčešće poklanjamo cveće. Od toga kakvo cveće kupujemo i gde, zavisi i koliko dugo će ono krasiti prostor u kome žive ili rade one kojima ga darujemo. O malim tajnama majstora koji su svoj profesionalni život posvetili upravo cveću, razgovarali smo sa Tanjom Ivanovski, vlasnicom „Nađinog kutka”, najuspešnije cvećare u Pančevu.

    Sutra je 8. mart i važno je da se već danas pripremimo i isplaniramo sutrašnju kupovinu cveća. Potrebno je da odvojimo nekoliko minuta i porazmislimo o tome (ako već nismo sigurni) koje cveće voli osoba kojoj je namenjeno.  Ukoliko smo sigurni da su to ruže, sledeći korak je odabir omiljenje boje. Ukoliko nismo sigurni koje cveće izabrati za buket, ili ga prvi put kupujemo toj osobi, korisne savete možemo dobiti od stručnog osoblja u cvećari, i to je prvi razlog zbog čega je važno da ne kupujemo na ulici. Profesionalni cvećari prate svetske trendove, i uvek nas mogu iznenaditi nečim novim i egzotičnim.

    Pri odabiru cveća uvek se raspitujemo šta je to što ta osoba voli, želi, čemu se divi. Ukusi su različiti, kao i trendovi u aranžiranju cveća. Ono što je danas veoma popularno među našim klijentima, i zaista ostavlja bez daha je – kutija sa cvećem. Prirodna lepota cveća i jednostavnost u luksuznom pakovanju  obaraju s nogu, kaže za 013info Tanja Ivanovski, vlasnica cvećare „Nađin kutak”.

     

     

    Kada se odlučimo koje ćemo cveće pokloniti, važno je da znamo gde ćemo ga kupiti. Iako na prvi pogled izgleda kao skuplja „varijanta”, kupovina u cvećari višestruko se isplati: poreklo cveća je poznato i vrhunsko, način održavanja je stručan, postojanost i dugovečnost obezbeđena, a zagarantovan je i kvalitet. Takođe, kupovinom u lokalnoj cvećari pomažemo rad naših komšija i njihovih zaposlenih. 

    Svaka cvećara koja vodi računa o svojim klijentima garantuje kvalitet cveća i uvažava reklamacije ukoliko do njih dođe. Imajući to u vidu, gotovo je nemoguće da vam se buket iz cvećare sparuši ili uvene jutro nakon kupovine, kako se često dešava ukoliko cveće kupujete na ulici od nepoznatih prodavaca, kaže Tanja.

    Sada kada imamo sve informacije, spremamo se za sutrašnju kupovinu. Međutim, ono što je uvek važno da imamo na umu jeste: cveće se ne kupuje samo za 8. mart; ono je divan poklon za rođendane, slave, proslave, venčanja, rođenja, godišnjice, veridbe…a najdivnije – kada se poklanja iz ljubavi!

     

     

    Prva cvećara „Nađin kutak“ otvorena je početkom 2006. godine u ulici Svetog Save 7, u Pančevu. Kako sami kažu, vođeni željom da budu drugačiji, kreativniji i uspešniji, nude pouzdan kvalitet sa mnogo maštovitosti, i lako osvajaju simpatije sugrađana. Izdvaja ih i to što putem njihovog sajta www. nadjinkutak.co.rs možete izabrati i platiti željeni buket. Dodatne informacije možete naći i na njihovoj Fejsbuk grupi i Instagram profilu.

    Međunarodni dan žena koji se slavi 8. marta poznat je i kao dan kada našim voljenim ženama najčešće poklanjamo cveće. Od toga kakvo cveće kupujemo i gde, zavisi i koliko dugo će ono krasiti prostor u kome žive ili rade one kojima ga darujemo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]