• I na listi koalicije Nada kandidati iz Južnog Banata

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Kao šestu listu Republička izborna komisija proglasila je listu koalicije „Nada“ –  „Dr Miloš Jovanović – Nada za Srbiju“. Na njenom čelu je Božidar Delić, a kandidati za narodne poslanike iz Južnog Banata su u drugoj polovini. Realno gledano na teško prolaznim mestima.

    Vojislav Munćan iz Kruščice kod Bele Crkve je na 142, Milivoje Čukić iz Pločice na 165, Dražen Jovanović iz Uljme na 177, dok je Milan Stoilkovski iz Plandišta na 205. mestu.

     

     

    Kao šestu listu Republička izborna komisija proglasila je listu koalicije „Nada“. Na njenom čelu je Božidar Delić, a kandidati za narodne poslanike iz Južnog Banata su u drugoj polovini. Realno gledano na teško prolaznim mestima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]