Sokaće Pančevo
Liga traži sve podatke o investiciji popločavanja trga ispred Gradske kuće

LSV: Popločavanje trga košta više od 14 miliona dinara, a vredi upola manje

Pančevo, Sre, 07/09/2016 - 21:45
Vladimir Đoković


Pančevo, 7. septembar – Liga socijaldemokrata Vojvodine otvorila je na danas održanoj konferenciji za medije pitanja opravdanosti i cene rekonstrukcije prostora ispred Gradske kuće. Portparol Gradskog odbora i šef odborničke grupe, Vladan Keljević, zapitao je da li je rekonstrukcija trga neophodna u ovom momentu i da li postoje neki veći prioriteti od toga.

Liga je iznela i ocenu da čitav posao na trgu, za koji je javno rečeno da košta 14,7 miliona dinara, prema njihovim podacima ne može da vredi više od 7 miliona dinara.

Zahtevamo od gradskih čelnika i JP „Direkcija” da nam dostave informacije u vezi sa ovim projektom. Koliko je novca utrošeno za ovu namenu, detalje projekta i informaciju u vezi sa javnim nabavkama. Pošto je reč o informacijama od javnog značaja podneli smo službeni zahtev za dobijanje takvih podataka– izjavio je Vladan Keljević.

U obraćanju portparol LSV-a se zapitao i da li se možda razlikom između zvanične i stvarne vrednosti radova nadoknađuju troškovi vrlo skupe predizborne kampanje SNS-a.  
MarketingNajnovije vesti