• MO NS Banatsko Novo Selo traži postavljanje semafora u tom naseljenom mestu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Mesni odbor Narodne stranke u Banatskom Novom Selu traži hitnu reakciju nadležnih i postavljanje semafor u ovom mestu.

    Navodeći da trideset godina traje borba Novoseljana za “jedan obični semafor”, pitaju nadležne da li treba neko da pogine da bi neko reagovao.

    “Trideset godina nas lažu, kako je to međunarodni put, te iz tog razloga, nije moguće postaviti semafor. U isto vreme sa druge strane ulice, na istom putu postoji semafor, kao i u Vladimirovcu, pa čak dva u naselju Mladost u Pančevu. Obraćali smo se i nadležnoj ministarki, kao i gospodinu Drobnjaku, ali bez ikakvog efekta! Njihov odgovor je bio da je to međunarodni put i da na njemu ne može biti postavljen semafor (iako okolo svuda može), i da to košta 20.000 evra.  Da li toliko košta nečiji život?! Pre izvesnog vremena na tom mestu je udarena žena, po ko zna koji put! Da li treba neko da pogine da bi neko reagovao?! Ako ne može semafor, a može i treba, napravite nam kružni tok”, navodi se u saopštenju Mesnog odbora Narodne stranke u Banatskom Novom Selu.

    Dodaju da meštani Novog Sela više neće da budu građani drugog reda.

    “Ili ćete nam po hitnom postupku, za vreme vaše kampanje, napraviti semafor ili ćemo podneti krivične prijave protiv svih odgovornih, kako u republičkoj, tako i u lokalnoj vlasti. Dosta smo trpeli, nećemo više!”, zaključuju.

     

    Mesni odbor Narodne stranke u Banatskom Novom Selu traži hitnu reakciju nadležnih i postavljanje semafor u ovom mestu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]