Politika

Narodna poslanica iz Pančeva o Mariniki Tepić, Đilasu, Mauricijusu i stanu od hektara (VIDEO)

Izvor: 
mediji Ned, 14/03/2021 - 13:54

Sandra Božić, narodna poslanica iz Pančeva i članica Glavnog odbora SNS-a, obratila se javnosti saopštenjem koje su preneli mnogi prorežimski mediji.

Svako novo javljanje Marinike Tepić dokaz je da se vrlo detaljno upoznala sa svim lepotama i pogodnostima koje pruža Mauricijus!

Panika i strah rastu, jer je već svima jasan odgovor na pitanje da li Marinika Tepić ima račune na Mauricijusu na koje je godinama polagala profit svog minulog lopovskog staža!

Hiperprodukcijom gluposti, kojom Marinika Tepić svakodnevno zatrpava i truje javnost Srbije, crta se meta na čelo predsednika Aleksandra Vučića.

Crta ona, poručuje Đilas, a kriminalci izvršavaju!

Javnost smo na ovaj modus operandi upozoravali još od samog početka.

Lažne konstrukcije o lažnim aferama kojima se javnost truje već duže od godinu dana i kojima se vrši učestao pokušaj kriminalizacije Aleksandra Vučića, ali i njegove porodice, trebalo je da posluži kao dobro pripremljen kontekst u kojem bi bilo sasvim svejedno ko će da opali metak, sve dok je meta na Vučićevoj glavi.

Zato pozivam tužilaštvo da ispita ono što je Marinika Tepić već sama priznala, a to je da su ona i Đilas u sprezi sa odmetnutim delom MUP-a nelegalno prisluškivali predsednika.

Koja je uloga i kakve su veze Marinike Tepić sa narko i krimi bosovima u Pančevu?

I da li je od istih primila 200 000 evra dilerskog novca?

Najzad nakon priznanja Dragana Đilasa da je vlasnik računa u Švajcarskoj, da ne zaboravi javnost da obavesti koliko su novca dobijenih od narko dilera položili na račun na Maruricijusu ?

Optužujući potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić ona je u TV emisiji otišla i korak dalje:

- Marinika Tepić, koja je takođe poznata po svojim malverzacijama u vreme dok je bila ministar u Pokrajinskoj vladi i sasvim sigurno da postoji nekoliko projekata na osnovu kojih smo videli da ne postoje nikakva pravdanja... A preispitati odakle Mariniki Tepić jedan ogroman stan od jednog hektra praktično u Novom Sadu u centru grada - ispričala narodna poslanica.

 
MarketingNajnovije vesti