Politika

Narodna stranka Pančevo: Do kada ćemo biti taoci nesposobnih ljudi na vlasti?!

Izvor: 
013info Uto, 23/08/2022 - 13:31Gradski odbor Narodne stranke, oštro reaguje i zahteva od gradskih vlasti da se hitno pozabave radovima u gradu, u kojima su probijeni rokovi.

Kako navode iz Narodne stranke,  gradonačelnik i gradska menadžerka su prvi u režimskim medijima, kada treba da se hvale da su neke radove započeli, ali je neverovatno kako ’’nestanu’’, kad realazicija tih istih radova kasni i kada se posao obavlja neprofesionalno.

- Svedoci smo ogromnih gužvi u gradu, zbog sporih radova na izgradnji kružnog toka u ulici Miloša Obrenovića. Pored toga što ovi radovi kasne, građani u naselju ’’Tesla’’ nemaju mogućnosti da normlano žive, od gužvi u gotovo svim ulicama. Ugao ulica Moše Pijade i Stevana Šupljikca, danima stoji raskopan, te građani u naseljima ’’Kotež I’’ i ’’Kotež II’’, imaju ozbiljnih problema, s obzirom da su ovde međunarodni put i obilaznica, tako da velike gužve stvara i teretni saobraćaj. Radovi na uređenju gradskog keja, stoje već mesecima, te je evidentno da su i započeti samo u svrhu kampanje za prethodne izbore. Građani u naseljima ’’Centar’’ i ’’Margita’’, takođe imaju problem zato što je početak ulice Moše Pijade zatvoren za saobraćaj, pa i ti radovi kasne i stvaraju ozbiljne gužve u okolnim ulicama. Rok za rekonstrkuciju ulice Cara Lazara je odavno probijen, a stanovnike ove ulice niko ne želi ni da sasluša, kada su u pitanju problemi sa kojima se mesecima susreću, pošto su im ugrožena osnovna ljudska prava ovom rekonstrukcijom. Najvažnije je bilo prošetati kroz 40m asfaltirane ulice u jeku predizborne kampanje, kažu iz GrO Narodne stranke Pančevo i dodaju:

- Zahtevamo od gradonačelnika i gradske menadžerke da se pozabave ovim ozbiljnim problemima, a ne da ulepšavaju stvarnost hvaleći svoje uspehe, koji su na nivou bajki za malu decu.

Gradski odbor Narodne stranke će se još ozbiljnije baviti svim ovim problemima, te ukoliko bude elemenata, ne isključuju i mogućnost podnošenje krivičnih prijava.

 

table
300503760_1308328556640457_4702667135484231781_n.jpg

Radovi u Stevana Šupljikca
radovi.jpg

 
MarketingNajnovije vesti