Politika

Narodni poslanik iz Pančeva, Željko Sušec, podneo ostavku u Skupštini Srbije

Pančevo, Sre, 06/06/2018 - 17:41
Vladimir Đoković


 

Narodni poslanik iz, izabran sa liste SNS-a, Željko Sušec podneo je ostavku na mesto poslanika u parlamentu Srbije.

Na sednici održanoj 6. juna, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja su razmotrili ostavku koju je na funkciju narodnog poslanika podneo Željko Sušec. Odbor je utvrdio da je podnošenjem ostavke narodnog poslanika Željka Sušeca, izabranog sa Izborne liste ALEKSANDAR VUČIĆ - SRBIJA POBEĐUJE, nastupio slučaj iz člana 88. stav 1. tačka 2. Zakona o izboru narodnih poslanika, u kome se podnošenje ostavke navodi kao jedan od razloga za prestanak mandata narodnom poslaniku pre isteka vremena na koje je izabran, te predlaže da Narodna skupština, u smislu člana 88. st. 3. i 4. istog zakona, konstatuje prestanak mandata imenovanom narodnom poslaniku, saopšteno je iz Narodne skupštine Republike Srbije

Sednici je predsedavao predsednik Odbora dr Aleksandar Martinović, a prisustvovali su sledeći članovi i zamenici članova: Sandra Božić, Dušica Stojković, dr Dragana Barišić, Jelena Mijatović, Branimir Jovanović, dr Darko Laketić, Momo Čolaković, Milorad Mirčić i Aleksandar Marković.

Sušec je odbornik Skupštine grada Pančeva, gde je i predsednik kadrovske komisije. Istovremeno je i direktor šumskog gazdinstva “Banat” koje je deo javnog preduzeća “Vojvodinašume”.

 
MarketingNajnovije vesti