Politika

NERVOZA U SKUPŠTINI: Novogodišnji poklon koji nije dobrodošao (FOTO)

Pančevo, Čet, 29/12/2016 - 15:02
Vladimir Đoković


Pošto je iz tehničkih razloga pet minuta zakasnio da preda amandmane na predlog budžeta šef odborničke grupe LSV Vladan Keljević kaže da je o tome telefonski obavestio predsednika Skupštine Tigrana Kiša.

- On mi je rekao da ne može da prihvati nikakvo zakašnjenje. I da ga je prethodno zvao šef odborničke grupe vladajuće stranke pa mu je rekao koliko amandmana ima. U redu da se ne prihvati nešto posle roka jer nije po propisima ali po propisima nije ni da nam duplirate dnevni red preko noći jer su kao sve te tačke hitne. Očigledno da radom skupštine grada ne upravlja predsednik već neko drugi. Tako je parlamentarizam ovde umro. Zato ću i predati tom pravom gradskom ocu, koji nije ni gradonačelnik ni predsednik skupštine poklon, rekao je Keljević, prilikom rasprave o dnevnom redu Skupštine.

Zatim je ukrasnu kesu silazeći sa govornice pokušao da preda šefu odborničke grupe, narodnom poslaniku i predsedniku Gradskog odbora SNS-a Željku Sušecu koji je kesu samo odbacio od sebe uz komentar da se pravi cirkus. Kesa je čitavo vreme sednice ostala u nadležnosti skupštinskih službi a Keljević je kasnije objasnio da je u njoj majica na kojoj piše „Pozdravite vašu mamu”. Ista kakvu je i sam nosio tokom zasedanja.

 

img_7997.jpg

 

 

img_7998.jpgMarketingNajnovije vesti