• Pančevački radikali traže hitno uređenje Zelene pijace

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Gradski odbor Srpske radikalne stranke Pančevo saopštio je da pokreće inicijativu za izgradnju novog pijačnog platoa – prostora i njegove kvalitetne prateće infrastrukture.

    Kažu radikali da je postojeća Zelena pijaca u našem gradu, nalik pijacama Bangladeša, Namibije ili Sudana. Pijačne tezge su iz prošlog veka, prekrivene najlonom i kartonom, a sa pojavom prvih većih kiša gotovo, da se i ne može ući na njen prostor bez gumenih čizama.

    – Neshvatljivo je da posle višedecenijske vladavine različitih političkih partija u našem gradu niti jedna od njih nije našla za shodno da ovo ruglo u najužem jezgru našeg grada pretvori u lep, kulturan i primeren ambijent, neophodan za pružanje pijačnih usluga našim sugrađanima. Tim pre što Pančevo nije ništa manje razvijeno i zaostalo u odnosu na opštinu Zemun ili neku drugu beogradsku opštinu, objašnjavaju pančevački radikali.

    Srpska radikalna stranka zahteva,da se preispita poslovanje pančevačkih javnih preduzeća u čijoj se nadležnosti nalazi upravljanje i održavanje pijace.

    – Postavljamo i pitanje gde i kuda odlazi novac od naplaćene pijačarine,koju građani uredno plaćaju?!

    Prema mišljenju srpskih radikala da je samo 10 procenata od naplaćene pijačarine ulagano u uređenje Zelene pijace ona zasigurno danas ne bi bila ruglo i sramota,već ukras i ponos našeg grada.

    Radikali su pozvali nadležne gradske organe da hitno reaguju i iz budžeta grada Pančeva konačno izdvoje sredstva za uređenje pijačnog prostora.

     

    Gradski odbor Srpske radikalne stranke Pančevo saopštio je da pokreće inicijativu za izgradnju novog pijačnog platoa – prostora i njegove kvalitetne prateće infrastrukture.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]