Politika

PANČEVO: Andrejić, Toman, Glamočanin, Ciculj i drugi kandidati za vojvođanske poslanike

Izvor: 
013info Pon, 08/06/2020 - 17:07Preduzetnik iz Pančeva, Milanko Andrejić, rođen 1962. godine iz Demokratske partije Makedonaca drugi je na zajedničkoj izbornoj listi za pokrajinske izbore – Akademik Muamer Zukorlić – Samo pravo-Stranka pravde I pomirenja – Demokratska partija Makedonaca.

Izbori su 21. juna, a na toj manjinskoj listi iz Pančeva su i Maja Georgijevska, Predrag Jakimovski, Zoltan Ereš, Milica Nikolić, Julijana Sauzer, Marija Tomašević, Sonja Gajić, Jelena Todorović, Duška Đekić, Vase Georgijevski i još šest kandidata.

Na listi Čedomir Jovanović – Koalicija za mir od Pančevaca je najbolje kotiran, šesti, Jovan Ciculj, a slede Katarina Tot I  Hana Bogdanović.

A na listi Za kraljevinu Srbiju – za srpsko vojvodstvo iz Pančeva je na 14. mestu Gordana Vlajić, dok su na listi iz Pančeva i Aleksandra Marinković, Miloš Diklić, Višnja Rvović, Negovan Antić, Slobodan Rvović i Milivoje Jovanović.

Na pokrajinskoj listi Vojvođanskog fronta iz Pančeva je na 35. mestu, Ruža Dragović, a tu su još Danail Vučkovski i Sonja Radivojev.

Savez Vojvođanskih Mađara  rangirao je na 117. mesto Pančevca  Karolja Ranca.

SRS za pokrajinu kandidovao je Jelicu Petrović (16. mesto), SPS I Jedinstvena Srbija – Smiljanu Varga Glamočanin (10) kao predstavnika SPS-a, Andriju Nišavića, Nadu Kirbus i Jadranku Jahurić.

Za pokrajinsku skupštinu SNS je kandidovala Pančevku MAarinu Toman (10. mesto), slede Saša Levnajić, Ivana Rosić, Ivan Tešić, Vesna Furundžić, Milica Božić i Nada Milanović.

Koalicija METLA je bez kandidata iz Pančeva.

 
MarketingNajnovije vesti