Politika

PANČEVO: DS pozvao građane da glasaju za “Kotež protiv diktature”

Pančevo, Sre, 24/05/2017 - 08:03
Vladimir Đoković 

Gradski odbor Demokratske stranke pozvao je građane mesne zajednice „Kotež“ da na predstojećim izborima za članove skupštine mesne zajednice, u nedelju 4, juna, glasaju za kandidate grupe građana „Kotež protiv diktature“.

- Potrebno je da mesne zajednice budu otvorene za sve građane, nezavisno od političke pripadnosti. Osnovni preduslov za bilo kakav napredak i rešavanje problema Pančevaca koji žive na Kotežu je ravnopravan pristup javnim prostorima, ocenio je predsednik gradskog odbora DS dr Dušan Stojić.

Kako su naglasili iz DS-a diskriminacija po političkoj pripadnosti, medijski linč političkih neistomišljenika prisutan u pojedinim pančevačkim medijima koji se izdašno finansiraju novcem svih građana, i elementarni uslovi za obavljanje posla kontrole vlasti kroz Skupštinu grada -  naterali su ih na napuštanje poslednje sednice Skupštine Grada Pančeva.

- Planiramo da zajedno sa kolegama opozicionim odbornicima, formulišemo listu zahteva kako bi se omogućio nediskriminatorski odnos prema političkim stranakama i organizacijama u Pančevu, najavio je Dušan Stojić.
MarketingNajnovije vesti