• PANČEVO: Glogonjci ubedljivo za Vučića

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na ponovljenim izborima koji su u utorak održani u Glogonju na jednom biračkom mestu kandidat za predsednika Aleksandar Vučić dobio je 628 glasova. Drugi je Saša Janković sa 100 glasova, a treći Luka Maksimović – Beli Preletačević sa 34 osvojena glasa. Na četvrtom mestu sa 14 dobijenih glasova je Vojislav Šešelj, a peti je Boško Obradović sa 7 osvojenih glasova. Vuk Jeremić dobio je 5 glasova, Saša Radulović 4, Miroslav Parović 3, Aleksandar Popović i Nenad Čanak po 2 glasa, a jedan glas je osvojiio Milan Stamatović.

    Ovi rezultati su nezvanični, a zvanične proglašava Republička izborna komisija. Na izbore u Glogonju ovom prilikom izašlo je 55,04 posto birača.

    Na ponovljenim izborima koji su u utorak održani u Glogonju na jednom biračkom mestu kandidat za predsednika Aleksandar Vučić dobio je 628 glasova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]