Politika

PANČEVO: I članovi Nove Srbije u SNS-u

Izvor: 
RTV Čet, 26/01/2017 - 18:55

Svi opštinski i gradski odbori Nove Srbije u Južnom Banatu daju podršku premijeru Aleksandru Vučiću, saopštila je danas Srpska napredna stranka, Medija centar za Vojvodinu.

Predsednik južnobanatskog okružnog odbora NS, član Izvršnog odbora i predsednik GO Pančevo Miodrag Radojković izjavio je da funkcionere i članstvo ne interesuje "interesadžijska i samoubilačka" politika Velimira Ilića, već da žele da rade u interesu građana Srbije i da zbog toga postaju članovi SNS.

"Ne može stranka da robuje sitnosopstveničkim interesima Velimira Ilića i da bude talac namirivanja njegovih ličnih potreba", rekao je Radojković na konferenciji za novinare u prostorijama GO SNS u Pančevu.

On je istakao da je Ilić svojim istupanjem u javnosti u kome je pokazao da mu je fotelja važnija od građana Srbije obrukao i sebe, a zatim i stranku, i da se svi odgovorni i pošteni funkcioneri i članovi NS ograđuju od takve politike.

Radojković je istakao da je Nova Srbija imala dobru saradnju sa SNS kao i da nije bilo koalicionog sporazuma 2012 godine NS u Pančevu danas ne bi ni postojala.

"Tako je u čitavoj Srbiji, zašto o tome Velja ne priča, već se udružuje sa onima koji su ga najstrašnije pljuvali? Zbog toga što ga stranka ne interesuje! Godinama ne da nije kročio ni u jedan odbor u Južnom Banatu već nas nije ni telefonom pozvao. Nastavljamo svoj rad u okviru SNS i dajemo punu podršku premijeru Aleksandru Vučiću u sprovođenju politike stvaranja jake, moderne, ekonomske snažne države", rekao je Radojković.

Predsednik GO SNS Pančevo Željko Sušec izjavio je da stranka svakim danom sve brojnija i otvorena za sve koji razmišljaju o budućnosi države i građana.

 

 
MarketingNajnovije vesti