Politika

PANČEVO: Izborna komisija DJB-u dala 48 sati da ispavi nedostatke

Izvor: 
013info Sub, 06/06/2020 - 21:36

U petak je i Grupa građana „DOSTA JE BILO - SAŠA RADULOVIĆ" Izbornoj komisiji grada Pančeva dostavila Izbornu listu sa predloženih 24 kandidata za odbornike Skupštine grada Pančeva. Uz listu su dostavljene i 753 izjave birača.

- Pregledom podnete dokumentacije Izborna komisija grada Pančeva je utvrdila da u Izjavi kojom se prihvata kandidatura za odbornike Skupštine grada Pančeva, naziv Izborne liste nije usklađen sa nazivom naznačenim u Sporazumu o osnivanju Grupe građana „DOSTA JE BILO - SAŠA RADULOVIĆ" jer u Sporazumu o osnivanju Grupe građana „DOSTA JE BILO - SAŠA RADULOVIĆ" stoji naziv "SUVERENISTI" a u navedenom obrascu stoji naziv SUVERENISTI, saopštila je Gradska izborna komisija.

Isti nedostatak uočen je  i na spisku birača koji svojim potpisom podržavaju izbornu listu, kao i na izjavama birača da podržavaju izbornu listu.

Oni takođe nisu imenovali lice odgovorno za finansijsko poslovanje, podnošenje izveštaja, vođenje knjiga i kontakt sa Agencijom za borbu protiv korupcije, saopštava Izborna komisija.

Podnosiocima je dat rok od 48 sati da ove nedostatke otklone.

 

 
MarketingNajnovije vesti