• PANČEVO: Šapić na radnom sastanku SNS u renoviranoj dvorani Kulturnog centra

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U utorak uveče potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić  zajedno sa Brankom Malovićem, potpredsednikom Izvršnog odbora SNS-a i koordinatorom stranke za Južnobanatski okrug i Vladetom Kostićem, članom Izvršnog odbora  održali su radni sastanak sa članovima stranke u dupke punoj tek renoviranoj dvorani Kulturnog centra Pančeva.

    U izjavi za RTV Pančevo, Šapić je objasnio da je ovaj radni sastanak deo obilazaka koje rade već šest meseci.

    – Obilazimo ljude, razgovaramo sa njima, smatram da je najmanje što ja mogu da uradim da me vide uživo, da sa mnom uživo porazgovaraju, jer način na koji su me prihvatili i kako su se postavili je takav da je ovo najmanje što sam ja mogao da uradim. Moram da priznam da imam veliku odgovornost prema poverenju koje mi je ukazano i prema šansi i priliici koju mi jedna ovakva organizacija pruža, da možete da implementirate neke stvari u društvu i da ostavite neke važne stvari iza sebe. Razgovarali smo malo o lokalnim stvarima, malo o onome što je iza nas, o onome što je ispred nas, rekao je Aleksandar Šapić.

    On je rekao da je cilj SNS jе da nastavi da radi još višе i snažnijе. Šapić je naglasio da će uložiti maksimalan napor da opravda odgovornost i poverenje koje su mu ukazali predsednik SNS Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka. Prisutnima je poručio da niko nema prava da se opušta jer prava borba za Srbiju tek predstoji i da je naša odgovornost presudna za buduće pobedu Srbije i naroda.

    Jedan od poverenika Gradskog odbora Srpske napredne stranke Pančevo gradonačelnik Aleksandar Stevanović podsetio je da u aprilu slede najvažniji izbori u istoriji Srpske napredne stranke. Rekao je da je to momenat da se da sve od sebe i da se osvoji ubedljiva pobeda i pruži bezrezervna podrška našem predsedniku Aleksandru Vučiću.

    Pre radnog sastanka u Pančevu, Šapić, Malović i Kostić su takav sastanak održali i u Vršcu.

     

    U utorak uveče potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić  zajedno sa Brankom Malovićem, potpredsednikom Izvršnog odbora SNS-a i koordinatorom stranke za Južnobanatski okrug i Vladetom Kostićem, članom Izvršnog odbora  održali su radni sastanak sa članovima stranke u dupke punoj tek renoviranoj dvorani Kulturnog centra Pančeva.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]