• PANČEVO: SSP ne da stabla u Cara Lazara

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Aktivisti Stranke slobode i pravde danas su u Ulici Cara Lazara crveno-belom trakom obeležili više stabala i na njih zakačili poruke.

    Predsednica Gradskog odbora SSP-a rekla je da oni izražavaju sumnju i ne veruju ništa gradskoj vlasti.

    – Došli smo do informacije da će tokom rekonstrukcije Ulice Cara Lazara biti isečeno više od 100 stabala. Da li sva planirana stabla treba da se seku? Mi nemamo ništa protiv rekonstrukcije ulice Cara Lazara, to je nešto što su Pančevci godinama čekali. Pitamo se da li su gradske vlasti čule za mašinu koju Vesić reklamira, a koja je u našem gradu korišćena pre više od 40 godina, pomoću koje se cela stabla premeštaju, kazala je Nataša Zečević.

    Ovom prilikom Zečević je skrenula pažnju da se Pančevo više decenija bori sa ekološkom katastrofom i za čist vazduh i naglasila da je drveće u toj borbi neophodan saveznik.

    – Da li gradske vlasti misle da još 15-20 godina treba da čekamo da stavbla porastu, upitala je ona.

    Zečević je poručila da će SSP sačuvati drveće, pratiti šta radi gradska vlast i reagovati na loše poteze.

    Ona je ponovila da nisu protiv rekonstrukcije, ali je naglasila da to nikako ne treba raditi zbog investitora već zbog građana.

    – SSP će Pančevo vratiti građanima, naglasila je Nataša Zečević.

     

     

     

    Aktivisti Stranke slobode i pravde danas su u Ulici Cara Lazara crveno-belom trakom obeležili više stabala i na njih zakačili poruke.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]