• Sedam poslanika predstavljaće Pančevo u Pokrajinskoj skupštini

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Pokrajinska izborna komisija proglasila je poslanike Skupštine pokrajine Vojvodine.

    Marina Toman najbolje je rangirani pokrajinski poslanik sa liste pančevačke SNS. Ona je diplomirani ekonomista, a iza nje našao se advokat Saša Levnjajić kome će ovo biti drugi mandat pokrajinskog poslanika.

    Slede diplomirani ekonomista Ivana Rosić, pa njene kolege Ivan Tešić i Vesna Furundžić. Spisak poslanika SNS zaključuje diplomirani pravnik Milica Božić.

    Sa liste SPS-a pokrajinska poslanica postaće Smiljana Glamočanin Varga, diplomirani pravnik, koja je do sada bila potpredsednika Skupštine Vojvodine. U prošlom mandatu do mesta potpredsednice parlamenta došla je kao poslanik SRS-a, a pred izbore 2020. istupila je iz te stranke  i osnovala Pokret za Banat.

    Sa izborne liste Metla 2020 nema poslanika iz Pančeva, kao ni sa lista Saveza vojvodjanskih Madjara, Za kraljevinu Srbiju, Vojvođanskog fronta i SRS-a.  

     

    Pokrajinska izborna komisija proglasila je poslanike Skupštine pokrajine Vojvodine.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]