SNS predaje spisak kandidata za izbore 2019.
Politika

SNS predao spisak kandidata za izbore u Dolovu, Jabuci i Omoljici

Pančevo, Čet, 27/06/2019 - 15:45
Aleksandar Stojković


Predstavnici Srpske napredne stranke predali su u četvrtak, 27. juna, spisak predali su Gradskoj izbornoj komisiji spisak kandidata za izbore za Savete mesnih zajednica u Dolovu, Jabuci i Omoljici. Liste će nositi imena "Za budučnost Dolova", „Za budućnost Jabuke" i „Za budućnost Omoljice":

- Naši predstavnici u ovim mesnim zajednicama su u prethodnom periodu dali veliki doprinos razvoju svojih sredina, uložili mnogo truda, napora i ličnog odricanja i radili u interesu građana, što mi kao stranka planiramo da radimo i u narednom periodu. Jedan deo kandidata je već u Savetima mesnih zajednica, a predložili smo i neke mlade ljude koji imaju novu energiju, nove ideje i žele da se posvete radu i razvoju svojih lokalnih zajednica, rekao je prilikom predaje izbornih lista poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Pančevu Saša Levnajić.

Levnajić se osvrnuo i na pozive za bojkot izbora,

- To su političke strukture koje nemaju nikakav kontakt s građanima, koje nisu na terenu, nisu prisutne među ljudima i koje nemaju hrabrosti da izađu među ljude i da se suoče sa njima, koje nemaju ništa da im ponude i koje jednostavno nude bojkot kao rešenje za svoj neuspeh i za svoju nespobnost da skupe potpise za ove izbore.

Levnajič je na kraju pozvao sve žitelje Jabuke, Dolova i Omoljice da 14. jula izađu na izbore i glasaju za Savete mesnih zajednica.
MarketingNajnovije vesti