SRS Izbori Pančevo Foto: SRS
Politika

Srpska radikalna stranka predala listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Pančeva

Izvor: 
013info Čet, 28/05/2020 - 19:08

Članovi Gradskog odbora Srpske radikalne stranke Pančevo i kandidati za odbornike u Skupštini Grada Pančeva, predvođeni narodnim poslanikom Petrom Jojićem i prvim na listi Slobodanom Mrđenom danas u 13.40 časova, predali su listu od 24 kandidata, koju su svojim potpisom podržala 942 birača sa teritorije Grada Pančeva, saopšteno je iz ove stranke.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam danas zajedno sa mojim saborcima predao listu nas srpskih radikala za kandidate za odbornike u Skupštini Grada Pančeva. Sve ove godine bilo smo dosledni i odgovorni i nismo odustajali ni kada je bilo najteže. Smatram da imamo snage, energije i volje da Pančevo, ali i sva sela koja pripadaju našoj opštini učinimo boljim mestom za život. Namera nam je da u narednim danima, do kraja izborne kampanje, predstavimo program Srpske radikalne stranke za Grad Pančevo i pozivamo sve naše članove, simpatizere, i iskrene patriote da nam u tome pomognu“ – izjavio je Slobodan Mrđen, prvi na listi srpskih radikala za odbornike u Skupštini Grada Pančeva.  

Srpska radikalna stranka će se svim snagama zalagati da svako selo, gradska i prigradska naselja, dobiju osnovne uslove za život. Nedopustivo je da u 21. veku, postoje naselja koja nemaju asfalt, vodu, struju i kanalizacionu mrežu, a da građani Pančeva, kao jednog od industrijskih centara muku muče sa zadovoljavanjem osnovnih životnih potreba, dodaje se u saopštenju.

„Moramo oživeti zapraložene seoske kuće i okućnice, vratiti ljudima nadu i volju za životom i započeti radikalne i korenite promene u našem gradu. Prioritet će nam biti zaštita životne sredine i pomoć poljoprivrednicima. Tražićemo da se izvrši revizija odluka kojom je Grad Pančevo dao u zakup državno poljoprivredno zemljište i da se utvrdi kome i koliko hektara je dato. Mi se zalažemo da se državno poljoprivredno zemljište mora izdavati u zakup individualnim poljoprivrednim proizvođačima, a ne tajkunim i kriminalcima, među kojima ima i onih koji taj zakup ne plaćaju, a nemaju ni motiku, a kamoli mehanizaciju. Ako neko to ume, može i zna to su srpski radikali“ – zaključio je narodni poslanik i kandidat za odbornika u Skupštini Grada Pančeva, Petar Jojić.
MarketingNajnovije vesti