PR

Ako ne čujete dobro, tu smo za vas

Izvor: 
PR Pon, 04/09/2023 - 07:18Oštećenje sluha je široko rasprostranjena pojava kod starijeg stanovništva. Ako ne čujete dobro niste jedini jer je procena da svaka treća osoba preko 55 godina ima oštećenje sluha. Za aktivan život, često druženje sa porodicom i prijateljima, odlazak u kupovinu, vršenje posla i ostale aktivnosti, pravo rešenje su savremeni slušni aparati koji će vam omogućiti jasnije slušanje, čak i na bučnim mestima.

Ukoliko Vi ili neko koga poznajete sumnjate da čujete slabije javite se u  Audiovox predstavništvo u Pančevu jer mi imamo rešenje za dobar sluh. Kada nas posetite možete da očekujete: besplatnu proveru sluha (vrednost 2 000 dinara), besplatnu probu slušnih aparata, popust 5 000 dinara za privatnu kupovinu aparata u celosti, bez čekanja u redu uz zakazivanje termina, besplatno savetovanje u vezi sa sluhom, nabavku na 12 rata za kupovinu aparata. 

Zašto je Audiovox pravi izbor za dobar sluh? Zato što Audiovox ima najbolje rešenje za Vaš sluh a kvalitet garantuje tradicija poslovanja firme od 2000. godine, 21 godina rada predstavništva u Pančevu (od 2002. godine), 119 godina iskustva Oticon proizvođača slušnih aparata u čijoj ponudi se nalaze najsavremeniji slušni aparati, stručni kadar i desetine hiljada zadovoljnih korisnika.

Zakažite besplatni termin odmah u našem predstavništvu u Pančevu na broj telefona 013 317 546, predstavništvo se nalazi u ulici 6. oktobra 21 (klik za lokaciju) a radno vreme je radnim danima od 9 do 16 časova.

Termin za besplatnu proveru sluha i probu aparata možete zakazati i online klikom na link SLUŠNI APARATI 

Akcija traje do 30. septembra 2023. godine, zakažite svoj termin odmah.
MarketingNajnovije vesti