PR

Kako da učenje ne bude mučenje!

Izvor: 
PR Čet, 19/09/2019 - 00:49

Znanje je novac, stara je narodna izreka. Ulažući u znanje vaše dece danas, stvarate kapital za njihovu budućnost. Zato je od izuzetne važnosti da deca u nižim razredima osnovne škole zavole učenje i nauče da to rade lako, brzo, efikasno i jednostavno i da što pre razviju funkcionalno i kreativno razmišljanje.

To dobro znaju u pančevačkom Edukativnom centru „Malac genijalac“, koji je u svoju ponudu uveo novi obrazovni program „Pobedničko učenje“ koji pomaže deci upravo u tome! Zasnovan je na inovativnoj nastavi u kojoj polaznici aktivno uče i stiču znanja primenjujući raznovrsne inovativne tehnike učenja, čitanja i pamćenja.

Povodom startovanja ovog programa u studiju za edukaciju „Malac genijalac“ u ulici Lava Tolstoja 60 u četvrtak, 26. septembra, sa početkom u 19 časova biće održano besplatno predavanje profesora Branislava Maričića, licenciranog predavača britanskog „Buzan centra“ i tvorca seminara „Savršeno pamćenje“, „Brzo čitanje“ i „Mape uma“. Na ovom predavanju, svi zainteresovani moći će da saznaju kako da razviju radne navike kod deteta, njegovo samopoštovanje i samopouzdanje i kako da budu uspešna podrška svojoj deci.

Branislav Maričić
prof._branislav_maricic.jpg

Ovaj program namenjen je osnovcima, srednjoškolcima i studentima, a od oktobra je moguće pohađati ga i u Pančevu. Upis je u toku, a tokom osam meseci, koliko traje program, polaznici će naučiti da stvaraju mape uma, baze znanja, osnove tehnike pamćenja i brzog čitanja, ali i kako da se koncentrišu dok uče i oslobode treme prilikom usmenog odgovaranja.

Zbog ograničenog broja mesta, potrebno je da svi zainteresovani potvrde svoj dolazak na broj telefona 062/622 609.
MarketingNajnovije vesti