• Komercijalna banka u Pančevu preseljena na novu lokaciju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Nova poslovnica Komercijalne banke u Pančevu svečano je otvorena u četvrtak, 21. septembra u Ulici Petra Aračića 4-6. U novom, savremenijem i atraktivnijem prostoru, klijentima će biti dostupni proizvodi i usluge iz svih segmenata bankarskog poslovanja.

    Novi prostor otvorili su član Izvršnog odbora Dejan Tešić, izvršni direktor za poslove sa stanovništvom i nove bankarske tehnologije Petar Stefanović i direktor ekspoziture u Pančevu Vojkan Janković.

    – Poslovnica Komercijalne banke u Pančevu postoji od 2002. godine. Organizovani smo kao prodajno servisni centar koji pruža usluge bankarstva svim segmentima tržišta. Tu spadaju fizička i pravna lica i registrovana poljoprivredna gazdinstva. Set usluga koje možemo da ponudimo je apsolutno adekvatan tržištu tako da svaki klient može pronaći svoju adekvatnu uslugu i na dnevno operativnom nivou istu može i da iskoristi – rekao je direktor ekspoziture u Pančevu Vojkan Janković.

    On je dodao da će novi prostor omogućiti bolju komunikaciju sa klijentima i individualan pristup u radu, kako bi svaka potreba korisnika bila realizovana u najkraćem roku.

    – Kreditiranje je vrlo značajan deo našeg poslovanja. Ekspozitura Pančevo ima četiri hiljade klijenata fizičkih lica i skoro petsto klijenata pravnih lica i preduzetnika. Svaki klijent će dobiti adekvatnu uslugu i zadovoljićemo naše osnovno načelo da banka bude, kao što slogan kaže, „Meni najbliža” – kaže Janković.

     

     

    Član Izvršnog odbora Dejan Tešić je takođe istakao značaj petnaestogodišnjeg postojanja Komercijalne banke u Pančevu, jer to ukazuje da je banka sa svojih skoro pet hiljada korisnika ukorenjena u ovom gradu i da se srodila sa sredinom.

    – Bilo je mnogo aktivnosti na reorganizaciji i modernizaciji poslovne mreže banke. Deo tog procesa je i novi prostor u Pančevu koji je daleko funkcionalniji i omogućava neposredniji kontakt između klijenata i zaposlenih u banci. Mislimo da će to zaista svima olakšati rad i doprineti da ta komunikacija između klijenata i banke bude na jednom boljem nivou. Bićemo u poziciji da brže, bolje i lakše odgovaramo na potrebe klijenata i da ih bolje razumemo – rekao je Dejan Tešić.

     

    U poslednje vreme Komercijalna banka je dosta radila i na uvođenju novih digitalnih servisa.

    – Komercijalna banka je na iznenađenje mnogih, iako je bila doživaljavana kao staromodna institucija, iskoračila kao lider i u oblasti primene savremenih tehlogija. Uveli smo veliki broj servisa, a mnogo toga se još očekuje. Sigurni smo da će uz sve to Komercijalna biti bolja i efikasnija i da će Pančevci i svi ljudi iz okoline, Banata generalno, biti u poziciji da dobiju najbolju moguću uslugu – naglasio je Tešić.

    On je posebno istakao dobru saradnju sa lokalnom zajednicom, lokalnom samoupravom i javnim preduzećima, kojima će ova banka i dalje biti podrška i partner u radu.

    Radno vreme ekspoziture je radnim danima od 9 do 17 sati, a subotom od 9 do 13 sati, dok će bankomat biti dostupan 24 časa. U svojoj ponudi, ova eskpozitura ima i mogućnost zakupa sefa.

     

     

    Nova poslovnica Komercijalne banke u Pančevu svečano je otvorena u četvrtak, 21. septembra u Ulici Petra Aračića 4-6. U novom, savremenijem i atraktivnijem prostoru, klijentima će biti dostupni proizvodi i usluge iz svih segmenata bankarskog poslovanja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Marketing

    Besplatno proverite sluh u Pančevu

    Ako osećate da ne čujete dobro, savremena rešenja za dobar sluh će pomoći da počnete da živite kvalitetnijim životom i da ponovo uživate u svakodnevnom razgovoru i zvukovima koji nas […]

    Trendovi u opremanju dnevne sobe

    Dnevna soba je srce svakog doma, mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji, prostor za opuštanje i uživanje. […]

    Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

    Postoji dosta važnih trenutaka tokom života u kojima želimo da budemo maksimalno prisutni i koje želimo da zapamtimo. Ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor […]